Компанията Phanteks, специализирана в производството на компютърни кутии и най-разнообразни

...
Компанията Phanteks, специализирана в производството на компютърни кутии и най-разнообразни
Коментари Харесай

Phanteks представи процесорните блокове за водно охлаждане Glacier C350ip и C350ap

Компанията Phanteks, профилирана в производството на компютърни кутии и най-разнообразни охладители, стартира продажбите на два нови процесорни охладителни водни блока. Това са блокове от семейството Glacier: C350ip и C350ap.
И двата водни блока бяха обявени по време на огромното ревю CES 2018, само че продажбите има стартират в този момент. На външен тип, структурата на двете процесорни охлаждания е напълно идентична. Разликата е в поддържаните процесорни платформи. Моделът Glacier C350ip е предопределен за потребление с процесорите на Intel със сокети LGA20xx и LGA115x, до момента в който Glacier C350ap е предопределен за платформите AMD AM4, AM3(+), AM2(+), FM1 и FM2(+).



Основата и на двата процесорни водни блока е направена от никелирана мед с размери 70 х 70 милиметра, полирана до огледален искра, покрита с масив от дребни охладителни ребра с височина 5 милиметра, осигуряващи по-ефективно разпръскване на топлината. Горната част на охладителите е направена от черен ацетал и е съвместима с фитинги с G1/4 общоприет размер,



Продажбите на процесорните водни охлаждания Phanteks Glacier C350ip и C350ap са оповестени за началото на месец март тази година. Цената на устройствата е $70 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР