Компанията Paravan е специалист в конверсиите на превозни средства. Вече

...
Компанията Paravan е специалист в конверсиите на превозни средства. Вече
Коментари Харесай

Hyundai и Paravan с автомобили за хора с физически увреждания

Компанията Paravan е експерт в конверсиите на транспортни средства. Вече има съдействие сред Paravan и производителя на коли Hyundai. Резултатът от съдействието е показан към този момент на Rehacare в Дюселдорф (13-16 септември 2023 г.).

Основното транспортно средство в конверсията им е Hyundai Staria, което предлага оптимална платформа за превръщане като решение за лидер и пасажер с огромно пространство за главата за ползватели на инвалидни колички. На Rehacare в Дюселдорф двете марки показват дружно новаторската идея за транспортни средства в зала 6, щанд 6C55 и навън.

Много функционалности, които към този момент са общоприети, като автоматизирано отварящи се електрически плъзгащи се порти и врата на багажника, основаната на навигация система за адаптивен круиз надзор, която автоматизирано настройва скоростта по отношение на топографията на пътя и режимът за обзор на пасажерите обезпечават доста повече сигурност и комфорт. Височината на транспортното средство от 1,99 метра обезпечава комфортно влизане и излизане за ползватели на инвалидни колички и пасажери.

„ Новият Paravan Hyundai Staria съчетава функционалността на транспортно средство, налично за инвалидни колички, със актуален дизайн на автомобила ", споделя Роланд Арнолд, създател и ръководещ шеф на Paravan-GmbH - „ С тези функционалности транспортното ни средство дава отговор на всички условия за съвременно транспортно средство, налично за инвалидни колички и е в забавен ценови сегмент. "

За да се обезпечи нужното пространство за главата от 1,40 метра, подът на автомобила в Staria е свален от A до C колона. Резултатът е необятен и безконтролен интериор на автомобила с височина 1,40 метра, в който с изключение на за инвалидната количка има място и за ред седалки за трима души.

Модерният ван с огромен потенциал е гъвкаво пригодим и може да бъде оборудван и с касетна подпора за повдигане/трансфер. По предпочитание и според от признаците са вероятни спомагателни самостоятелни настройки. Независимо дали в системата за задвижване и кормилно ръководство Space Drive ще се употребява с подобаващите входни устройства, леко ръководство, газов пръстен или разнообразни механични ръчни устройства за ръководство на газта и спирачката.

В взаимозависимост от потребностите, автомобилът може да бъде самостоятелно оборудван със сензорни и гласови контроли, създадени от Paravan, които в допълнение към главните функционалности ръководят и вторични функционалности като мигачи, клаксон, светлини или даже електрически сенник. Възможно е също по този начин да се оборудва универсалното многофункционално копче MultiMote на кормилото.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР