Компанията от Сингапур Зeшенг Интернационал ПТЕ има намерение да инвестира

...
Компанията от Сингапур Зeшенг Интернационал ПТЕ има намерение да инвестира
Коментари Харесай

Сингапурска инвестиция в Пловдив: Издигат завод за профили за автомобилната индустрия

Компанията от Сингапур " Зeшенг Интернационал ПТЕ " има желание да влага в произвеждане наоколо до Пловдив. Информацията първи заяви районният уебсайт и беше доказана пред money.bg от Тракия икономическа зона.  

" Зeшенг Интернационал ПТЕ ", посредством дъщерната си компания в България " Зиес Юръп " ЕООД ще построи цех за произвеждане на части и аксесоари за коли. " Зиес Юръп " ЕООД е записано в София, с шеф Чен Инси. Преди дни той е декларирал капиталовото си предложение в Регионална инспекция за опазване на околната среда Пловдив.

Преговорите между Тракия икономическа зона и вложителя, започнаха през август 2023 година, като все още планът е на стадий планиране и се чака да бъде приключен в края на идната година.
 Летище Пловдив ще има жп гара
Летище Пловдив ще има жп гара

Новото трасе ще удължи съществуващата жп линия до с. Крумово и ще свърже Летище Пловдив със съществуващата железопътна инфраструктура в страната

Фабриката ще е със застроена повърхност от 11 784 кв. м в землището на с. Радиново, част от Индустриална зона " Марица ", а общата повърхност, закупена от инвеститора е близо 29 декара.

По проект в индустриалното дружество ще се създават, развиват и създават алуминиеви профили с необятно приложение в автомобилната промишленост. В програмата на възложителя е включено създаване на съвременна и автоматизирана индустриална постройка, в която ще се инсталират нови линии за екструдиране на алуминиеви профили с 4 хидравлични преси. 

След старта на фабриката, в производството в началото ще работят сред 30 и 50 индивида на една промяна от 8 часа.
 Средната заплата в Пловдив остава с 1000 лв. по-ниска от софийската
Средната заплата в Пловдив остава с 1000 лв. по-ниска от софийската

Въпреки наличието на доста интернационалните компании
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР