Компанията от Инголщат представи концепцията Audi A6 Avant e-tron. Моделът

...
Компанията от Инголщат представи концепцията Audi A6 Avant e-tron. Моделът
Коментари Харесай

Една елегантна концепция - Audi A6 Avant e-tron - видео

Компанията от Инголщат показа концепцията Audi A6 Avant e-tron. Моделът на бъдещия електрически задвижван първокласен клас автомобил би трябвало да обезпечи зареждане за пробег от към 300 километра единствено за 10 минути с помощта на бързото зареждане с 270 кВт.

Подобно на концепцията Audi A6 e-tron, показана през 2021 година, A6 Avant също употребява единствено електрическо задвижване, основано на бъдещата платформа PPE, създадена под управлението на Audi. И в това време се показва като нов дизайн, който споделя същите размери като A6 Sportback e-tron. Корпусът, който е дълъг 4,96 метра, необятен 1,96 метра и висок 1,44 метра, е позициониран в първокласния клас.

Концептуалният външен модел Audi A6 Avant e-tron, който направи своя дебют този месец, не е повече просто упражнение за пръсти от страна на дизайнерите - линиите и пропорциите му по-скоро сочат към бъдещите индустриални модели от Audi и дават ясни индикации, чер първокласният клас на марката с електрическо задвижване ще наподобява по този начин.



„ С концепцията Audi A6 Avant e-tron даваме доста съответна вероятност за бъдещите индустриални модели на нашата нова софтуерна платформа “ - споделя Оливър Хофман, член на борда на Audi за техническо развиване - „ Не единствено електрифицираме 45-годишната история на триумфа на Avant, само че на първо място желаеме да създадем сериозна поръчка с елтехнологията. Това включва мощна 800-Волтова технология, 270 кВт потенциал на зареждане и WLTP обсег до 700 километра. "

Големите 22-инчови колела и къси надвеси, плоската кабина и леко наклонената арка на покрива придават на Stromer състезателен тип. Когато се гледа в профил, концепцията на Audi A6 e-tron е монолитна, като че ли излята от едно парче. Също по този начин типични за Audi e-tron са деликатните, основани на камера виртуални външни огледала в основата на А-колоната.

Погледната начело, концепцията Audi A6 e-tron незабавно се разкрива като електрически представител на марката с четирите пръстена. Типичен за това е огромната затворена “решетка ”, която е оградена в долната част от ниско ситуирани въздухозаборници за изстудяване на задвижването, акумулатора и спирачките.

Влиянието на аеродинамичния тунел върху задния край е явно. Горният край е завършен като аеродинамично функционален и изчерпателен откъсващ потока борд. Задният спойлер в противоположен цвят акцентира образно разтегнатия, хоризонтално насочен контур на концепцията A6 Avant e-tron и прави значима работа в интерес на подобрата аеродинамика. Боята на шоу-кара наподобява в действителност добре, топлият колорит на сивото се назовава "Долината на Нептун ".

Двата електрически мотора на Audi A6 Avant e-tron активизират обща мощ от 350 кВт и въртящ миг от 800 Нютон метра. Предното окачване на концепцията Audi A6 e-tron е мулти/5/линк, особено усъвършенствано за електрически транспортни средства. Отзад също е вид мултилинк. Въздушното окачване на Audi с адаптивни амортисьори, се употребява и в концептуалния автомобил.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР