Компанията обяви нов подход в търговията на дребноВсички физически магазини

...
Компанията обяви нов подход в търговията на дребноВсички физически магазини
Коментари Харесай

Microsoft затваря фирмените си магазини

Компанията разгласи нов метод в търговията на дребно

Всички физически магазини Microsoft Store ще бъдат затворени, разгласи компанията
(снимка: Microsoft)

Microsoft разгласи стратегическа смяна в своя бизнес с търговия на дребно. По-специално, всички фирмени магазини Microsoft Store ще бъдат затворени, гласи формалното известие от Редмънд.

Очаква се чиновниците от екипа на компанията за търговия на дребно „ да продължат да обслужват клиенти от корпоративните офиси на Microsoft и да дават отдалечено продажби, образование и поддръжка ”.
още по тематиката
Microsoft възнамерява да продължи да влага в своите виртуални витрини в Microsoft.com и магазините за Xbox и Windows. Компанията също по този начин ще промени работата на Experience центровете в Лондон, Ню Йорк, Сидни и Редмънд.

Затварянето на магазините на Microsoft ще коства на компанията към 450 милиона $, които ще бъдат отразени в доклада за настоящото тримесечие, приключващо на 30 юни. На първо място, това са разноски от обезценка и отписване на активи.

Всъщност, физическите магазини на Microsoft бяха затворени още от края на март, заради разразилата се пандемия от Covid-19 и въведените ограничаващи ограничения по целия свят.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР