Компанията обяви, че нейните партньори вече са готови да анонсират

...
Компанията обяви, че нейните партньори вече са готови да анонсират
Коментари Харесай

На Computex ще бъде анонсирано ново поколение SSD с контролера Phison PS5018-E18

Компанията разгласи, че нейните сътрудници към този момент са подготвени да анонсират второто потомство флаш дискове с NVMe памет и PCIe Gen4 интерфейс въз основата на контролера Phison PS5018-E18 (Phison E18). Да напомним, че този контролер бе показан в края на предходната година и към сегашен ден е един от най-бързите на пазара. Що се отнася до самите SSD, то те ще се базират на доста по-съвременна 3D NAND флаш памет спрямо показаните по-рано модели.

Phison PS5018-E18 се създава посредством 12 нанометров софтуерен развой на TSMC и разполага с три ARM Cortex R5 процесорни ядра, копроцесора CoXProcessor 2.0 и два обособени блока за хардуерно ускоряване на логаритмите с детайли на изкуствен интелект за обезпечаване на по-висока продуктивност.

Новите флаш дискове обезпечават скорост на поредно четене и запис със скорост 7400 и 7000 MB/s, като това е единствения контролер, който е в положение да преодолее психическата преграда от 7 GB/s и за двете интервенции. Контролерът поддържа работата с 176-слойната флаш памет с потенциал на чиповете до 8 TB.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР