Компанията на милиардера е в процес на получаване на лицензи

...
Компанията на милиардера е в процес на получаване на лицензи
Коментари Харесай

Илон Мъск обеща X да замени банковите сметки

Компанията на милиардера е в развой на приемане на лицензи за трансфер на пари

„ Ако става въпрос за пари, те ще бъдат на нашата платформа ”, споделя Илон Мъск за проектите си да преобрази обществената мрежа X (снимка: Elon Musk / Twitter)

„ Ще бъда шокиран, в случай че не използван това до края на идната година ”… Става въпрос за финансовите функционалности на обществената мрежа X. Нейният притежател Илон Мъск я вижда като сурогат на банковите приложения. И освен.

Финансовите функционалности в X ще бъдат задействани до края на 2024 година, даде обещание Илон Мъск и добави, че потребителите ще бъдат сюрпризирани „ какъв брой мощна ще бъде тази функционалност ”.

„ Когато приказвам за заплащания, в действителност приказвам за целия ви финансов живот ”, споделя Мъск, представен от The Verge. „ Ако става въпрос за пари, те ще бъдат на нашата платформа. Пари, скъпи бумаги или нещо друго. Така че не става въпрос просто да изпратите $20 на другар. Това, което споделям е, че към този момент няма да имате потребност от банкова сметка ”.
още по темата
Линда Якарино, изпълнителен шеф на X, съобщи, че компанията ще трансформира тази визия в „ цялостна опция ” през 2024 година „ Ще бъда шокиран, в случай че не създадем това до края на идната година ”, сподели от своя страна Мъск.

В момента X работи за приемане на лицензи за трансфер на пари в Съединените щати, с цел да може да предлага финансови услуги. Мъск е споделил на чиновниците, че се надява да получи останалите нужни документи през “следващите няколко месеца ”.

„ Пътната карта за продукта X/PayPal беше написана от мен и Дейвид Сакс безусловно през юли 2000 година ”, разяснява Мъск. „ И по някаква причина PayPal, когато стана eBay, освен не внедри останалата част от листата, само че в действителност върна редица основни функционалности, което е просто полуда. Така че PayPal в действителност е по-малко зрял артикул от този, който измислихме през юли 2000 година, което беше преди 23 години ”.

Целта на Мъск е да трансформира платформата X в „ приложение за всичко ”, сходно на супер приложения като WeChat в Китай, които оферират достъп до извършване на покупки, превоз и други услуги.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР