Компанията Music in Baby пусна на пазара едно доста уникално

...
Компанията Music in Baby пусна на пазара едно доста уникално
Коментари Харесай

Колонки с формата на тампони позволяват на нероденото да слуша музика

Компанията Music in Baby пусна на пазара едно много неповторимо устройство. На процедура Babypod съставлява представител с формата на тампон, който бременните дами биха могли да поставят във влагалищата си. По този метод нероденото дете ще може „ да възприема звуците като нас самите “.

Неговата цена е 150 $.

Ако се чудите по какъв начин този Babypod излъчва музика, това става посредством връзка със смарт телефон. Причината за необикновеното място за слагане на този високоговорител е, че влагалището на дамите дава единствения метода бебето да чува звуци, които не са притъпени.

Вярно е, че бебетата чуват звуците по по-различен метод, до момента в който са утробата. Babypod е бил умислен след изследване на Institut Marques, което е посочило, че неродените могат да чуят и да реагират на звуци от 16-седмична възраст. Все още се води спор дали бебета в утробата на майката фактически имат изгода от слушането на музика. 

„ Не знаем дали съществува равнище на звука, което е прекомерно високо за зародиша. Може би има причина, заради която телата ни не са снабдени с влагалищни представители “, разяснява гинеколожката доктор Доника Мур.

Бихте ли употребили сходно устройство?

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР