Компанията Мултивак България Продакшън“ ЕООД откри с официална церемония разширението

...
Компанията Мултивак България Продакшън“ ЕООД откри с официална церемония разширението
Коментари Харесай

В индустриалния парк София-Божурище, собственост на НКИЗ, компанията MULTIVAC откри своя втори завод

Компанията „ Мултивак България Продакшън “ ЕООД откри с публична гала разширението на производството си в Индустриален парк София-Божурище.

 

Инвестицията е в размер на 12 млн. лв., като новата постройка ще подкрепи бързия напредък на МУЛТИВАК Груп и ще показва сполучливото развиване на компанията в Индустриален парк София-Божурище. Общата застроена повърхност на разширението е 5650 кв. м.

 

До момента „ Мултивак България Продакшън “ ЕООД е осъществила в границите на Индустриален парк София-Божурище вложения в размер над 25 млн. лева и е разкрила над 200 работни места.

На тържествената гала участваха доктор Кристиан Лау - основен действен шеф на МУЛТИВАК Груп, Мийрям Мустафа - ръководещ шеф на „ Мултивак България Продакшън “ ЕООД, доктор Антоанета Барес - изпълнителен шеф на „ Национална компания индустриални зони “ ЕАД, както и министърът на стопанската система и промишлеността Никола Стоянов и кметът на Община Божурище Георги Димов.

Д-р Антоанета Барес поздрави екипа на Мултивак България за отличната работа: „ МУЛТИВАК не е единствено една от фирмите в Индустриален парк София-Божурище, те са „ перлата в короната “ на вложителите и са наш правилен сътрудник, с който се гордеем “.

Ръководството на МУЛТИВАК благодари за съдействието на Национална компания индустриални зони: „ Базата ни в Божурище, която беше пусната в употреба през 2018 година и доставя разнообразни компании от МУЛТИВАК Груп, се трансформира през последните години в стратегически значима част от нашата международна индустриална мрежа “, сподели по време на тържествената гала доктор Кристиан Лау.

„ Това уголемение е доказателство за изключителното развиване на нашата компания в Индустриален парк София-Божурище “, сподели госпожа Мийрям Мустафа. По думите й се чака компанията да сътвори почти 100 нови работни места в индустриалния отдел като разследване от разширението.

Компанията MULTIVAC е един от водещите снабдители на решения за пакетиране на всички типове хранителни, биологични и медицински артикули, както и на промишлени артикули. Освен завода в България, MULTIVAC има още 12 индустриални обекта в Германия, Австрия, Испания, Бразилия, Китай, Япония и Съединени американски щати.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР