Компанията Microsoft крупно се облажи с операционната система Windows 10

...
Компанията Microsoft крупно се облажи с операционната система Windows 10
Коментари Харесай

Microsoft ощастливи собствениците на Galaxy S8 и Galaxy Note 8

Компанията Microsoft крупно се облажи с операционната система Windows 10 Mobile и освен с нея, а като цяло и с цялата платформа Windows Phone, която тя доста интензивно постановяваше във всички страни по света. Сега, когато тази операционна система е публично приета за провалена, американската корпорация откри забавен метод за излизане от обстановката.

Тя стартира да продава в формалния си онлайн-магазин и фирмени търговски обекти по целия свят смарт телефони, основани на Android, само че на които непосредствено „от кутията“ е конфигуриран софтуерът на Microsoft, което прави цялата операционна система сходна на Windows 10.

Общо, в магазина Microsoft Store се продават не повече от шест модела мобилни устройства, две от които са Samsung Galaxy S8 и Galaxy Note 8. Ако бъдат купени от там, то купувачът автоматизирано придобива смарт телефон, който работи с Android, само че е допълнен от фирмен програмен продукт на американската корпорация Microsoft. Става дума за неповторим лаунчър (графична обвивка), а също и приложения, като OneDrive, Office, Skype и други.

Както стана известно през днешния ден от един от авторитетните разработчици, Microsoft е ощастливила притежателите на Samsung Galaxy S8 и Galaxy Note 8. Корпорацията е разпратила писма до чиновниците на всичките си фирмени магазини с информация за това, че тези мобилни устройства ще бъдат актуализирани до операционната система Android 8.0 Oreo след 2-3 седмици, само че става дума единствено за територията на Съединени американски щати.

Операционната система Android 8.0 Oreo ще донесе на смарт телефоните Samsung Galaxy S8 и Galaxy Note 8 в модификацията Microsoft Edition нов логаритъм за ръководство на силата, спомагателни настройки за надзор на приложенията, леко изменен интерфейс, усъвършенствани звуци, освежен интерфейс на камерата, отбрана от спам уведомления, усъвършенствана клавиатура, както и доста други нововъведения, в това число и адаптивни икони, които във всяка обстановка, наподобяват оптимално стилно. По-рано Microsoft започва във фирмените си магазини продажбите на смарт телефоните Galaxy S9 и Galxy S9+, които работят съвсем на Windows 10.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР