Компанията Meta, която е майка на Facebook, обяви, че ще

...
Компанията Meta, която е майка на Facebook, обяви, че ще
Коментари Харесай

Meta спря наемането на служители заради бюджетни съкращения

Компанията Meta, която е майка на Фейсбук, разгласи, че ще замрази наемането на нови чиновници, с цел да понижи разноските, защото претърпява сложни стопански времена, заяви The Wall Street Journal.

Ръководителят на Мета Марк Зукърбърг разкри плануваната пауза в наемането на чиновници по време на седмичната среща на личния състав, заяви вестникът. Зукърбърг съобщи, че мярката е наложителна в миг, когато титанът на обществените медии възнамерява да понижи разноските си с най-малко 10 %.

Мета отхвърли да разяснява известието, като вместо това препрати Агенция Франс Прес към забележките на Зукърбърг, направени през юли, когато компанията регистрира първия си спад на приходите за тримесечието и внезапно намаляваща облага.

По време на диалога за приходите Зукърбърг съобщи, че екипите ще се свият, с цел да “преразпределим силата си ”. Meta дълго време постигаше видимо безконечен прогресивен напредък, само че при започване на тази година регистрира първия си спад на световните дневни консуматори.

“Това е интервал, който изисква по-голяма активност, и чакам да свършим повече работа с по-малко запаси ”, съобщи Зукърбърг пред анализатори по време на диалог за приходите.

Големите софтуерни платформи страдат от икономическия климат, който принуждава рекламодателите да понижат маркетинговите си бюджети, и от измененията в отбраната на персоналните данни на Apple, които понижиха опциите за персонализиране на рекламите.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР