Компанията и звездният пилот си партнират за 14-а поредна година

...
Компанията и звездният пилот си партнират за 14-а поредна година
Коментари Харесай

ЕКО България отново ще подкрепи най-успешния български състезател по мотоциклетизъм Мартин Чой

Компанията и звездният водач си партнират за 14-а поредна година

За четиринадесета поредна година ЕКО България е общоприет спонсор на най-успешния български пистов играч по мотоциклетизъм Мартин Чой. Компанията и звездният водач не престават едно от най-забележителните и дълготрайни партньорства в родния и международния спорт. ЕКО България ще поддържа Мартин Чой и неговия екип за идните 18 старта от Републиканския, Европейския BMU European Championship и Световния шампионат по устойчивост (EWC).

Мартин Чой (ЕКО BMW MOTORRAD Министерски съвет 77 Racing team) ще стартира тазгодишния спортен сезон на 13 април с два старта от BMU European Championship на писта Серес в Гърция. Веднага по-късно той отпътува за своето осмо следващо присъединяване в именитото съревнование „ 24 часа на Льо Ман “. В Световния шампионат по устойчивост тази година Чой ще се състезава в нов тим - Maco Racing в клас Superbike.

С рекордните 31 шампионски трофеи Мартин Чой е най-успешният играч по мотоциклетизъм на България и единственият български представител в Световния шампионат по устойчивост. През миналата 2023 година той завоюва националната купа, като победи конкуренцията в клас Superbike 1000 и победи като победител в BMU European Championship.

„ Шампионските трофеи са резултат от доста индивидулана и екипна работа. Зад всеки триумф стоят споделени цели и огромна поддръжка за тяхното реализиране. Благодаря на ЕКО България, че към този момент 14 години ме зарежда с сила за победа и ми дава опция да сбъдвам фантазиите си! “, разяснява Мартин Чой.

Като дълготраен дипломат на ЕКО България Мартин Чой поддържа обществено виновните начинания на компанията, свързани с пътната сигурност и младите водачи. Тази година ще се организира дванадесетото издание на „ ЕКО мотоучилище “, в което Чой организира професионални образования за мотоциклетисти и фенове от цялата страна. Звездният играч е лице и на акцията „ Обади се, като стигнеш “, чиято цел е да увеличи отговорността на всички участници в придвижването и да подтиква спазването на разпоредбите.

„ Щастливи сме, че успяхме да изградим едно от най-дългогодишните и стойностни партньорства в страната и Европа. Нашият бранд застава зад триумфите на Мартин Чой като мотошампион, като дипломат и образец в обществото за пътната сигурност. Развитието на спорта и подпомагането на социално-отговорни планове са част от тактиката на ЕКО България и HELLENiQ ENERGY във всички страни, в които Групата оперира. Изключително признателни сме на Мартин, че поддържа нашите публично значими начинания - още една причина да ценим това партньорство толкоз доста. ", показа изпълнителния шеф на ЕКО България – Андреас Триантопулос.

Мартин Чой към този момент е почнал своята подготовка за идните стартове от новия сезон и си слага още по-високи цели от досегашните. След по-малко от месец той ще направи новите проби на мотоциклета си на пистата в Серес, където по традиция ще се организира и тазгодишното „ ЕКО мотоучилище “.

*Източник: ЕKO България
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР