Компанията HMD Global започна да изпраща покани за мероприятие, което

...
Компанията HMD Global започна да изпраща покани за мероприятие, което
Коментари Харесай

HMD Global ще покаже нов смартфон Nokia на 4 октомври в Лондон

Компанията HMD Global стартира да изпраща предложения за мероприятие, което ще се състои на 4 октомври в Лондон. Според текста в поканите, HMD Global има намерение да показа нов смарт телефон. Името на устройството не се оповестява, а медиите смятат, че ще бъде показан телефона Nokia 7.1 Plus.

Има възможност HMD Global да покаже дълго чакания смарт телефон Nokia 9. Въпреки че по-рано тази година компанията към този момент показа Nokia 8 Sirocco, мнозина към момента чакат да видят появяването на „наистина флагманско устройство“ в границите на този бранд.

Според изтеклата към сегашен ден информация, смарт телефонът Nokia 9 може да има петорна съществена камера с фотосензори, ситуирани като патроните в револвер. В същото време Nokia 7.1 Plus ще има на задния панел „само“ два оптични датчика. Във всички случаи, може да чакаме оптиката на Zeiss. Топ моделът се чака да се базира на системата-върху-чипа Snapdragon 845. Логично е да се допусна, че Nokia 7.1 Plus ще употребява не толкоз мощен процесор, а да вземем за пример SoC Snapdragon 710, допълнена с 6 GB оперативна памет. Очаква се и двата смарт телефона да вземат участие в програмата Android One.

Каква е истината ще можем да разберем след към три седмици.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР