Компанията HMD Global официално представи нови версии на смартфоните Nokia

...
Компанията HMD Global официално представи нови версии на смартфоните Nokia
Коментари Харесай

HMD Global представи смартфоните Nokia 5.1 Plus и 6.1 Plus с чист Android

Компанията HMD Global публично показа нови версии на смарт телефоните Nokia 6.1 Plus и Nokia 6.1 Plus. И двете мобилни устройства работят под ръководството на чист Android 8.1.

Nokia 5.1 Plus е оборудван с 5,8-инчов екран с HD+ резолюция и разрез. Смартфонът се базира на системата-върху-чипа MediaTek Helio P60. Телефонът има двойна съществена камера с резолюция 13+5 мегапиксела. Корпусът на устройството е изработен от лека алуминиева сплав с пластмасови орнаменти. Задният панел е направен от закалено стъкло. Дебелината на смарт телефона е 8 милиметра. Останалите характерности към този момент не са дефинитивно доказани и ще излязат малко по-късно.



Телефонът Nokia 6.1 Plus се базира на процесора Qualcomm Snapdragon 636 и разполага с 5,8-инчов екран със съответствие на страните 19:9 и разрез. Налични са 4 GB оперативна памет. 64 GB флаш диск и акумулаторна батерия с потенциал 3060 mAh. Предната камера е единична, с резолюция 16 мегапиксела. Основната камера е двойна, с резолюция 16+5 мегапиксела.

Nokia 5.1 Plus и Nokia 6.1 Plus ще се оферират в три цветови разновидността – гланцово черен, гланцово бял и индиго. Цената на първия смарт телефон за Европа е 199 евро , а вторият коства 249 евро .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР