Компанията Фейсбук (Facebook Inc.) обяви в сряда, че е решила

...
Компанията Фейсбук (Facebook Inc.) обяви в сряда, че е решила
Коментари Харесай

"Фейсбук" започна да добавя етикети към публикациите на кандидатите за президент

Компанията " Facebook " (Facebook Inc.) разгласи в сряда, че е решила да добави етикети към изявленията в обществените медии и на двамата претенденти за президент на Съединени американски щати, с цел да се увери, че всички схващат, че към момента е в ход преброяването на изборните гласове.

Според формалното изказване, " откакто президентът Тръмп стартира да предявява преждевременни искания за победа, започнахме да пускаме вести във Фейсбук и Instagram, че гласовете към момента се броят и към момента не се предвижда победител. Също по този начин автоматизирано прилагаме етикети към изявленията на двамата претенденти с тази информация ".

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи по-рано през днешния ден, че е спечелил президентските избори.

" Бяхме подготвени да спечелим на тези избори. Честно казано, спечелихме тези избори ", съобщи Тръмп.

Той продължи да упреква демократите в " измами на американската общност " и добави, че изборният развой е " усложнен ".

Тръмп също по този начин разгласи, че ще се обърне към Върховния съд на Съединени американски щати, с цел да подсигурява, че гласуването е завършило в сходство с наредбите. " Искаме законът да се употребява по подобаващ метод - ще отидем до Върховния съд. Не желаеме те (демократите) да намерят бюлетини в 4 часа сутринта и да ги прибавят към листата ", заключи Тръмп.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР