Компанията "Епъл" (Apple) представи първия си айфон (iPhone), който може

...
Компанията "Епъл" (Apple) представи първия си айфон (iPhone), който може
Коментари Харесай

Apple показа iPhone 12 за 5G

Компанията "Епъл " (Apple) показа първия си айфон (iPhone), който може да се свързва с мобилна мрежа от пето потомство (5G).
Освен че може да работи със свръхбързата 5G мрежа, новият айФон 12 се отличава още с по-бърз процесор, по-добра камера и по-здрав екран.
От "Епъл " увериха, че процесорът A14 Bionic е с до 50% по-бърз от този на който и да било различен смарт телефон, отбелязва Франс прес.
Дисплеят на айфон 12 е със същия размер като на този на предходната, 11-а линия на паметния смарт телефон. Новият мобилен телефон на "Епъл " обаче е с 11% по-тънък и с 16% по-лек.
От компанията увериха, че айфон 12 е с четири пъти по-здрав екран, и нарекоха новата технология "най-големия скок що се отнася до надеждността ".
Първият 5G айфон бе предстоящ с огромен интерес от пазарите - година откакто двете компании водачи в тази област - южнокорейската "Самсунг " (Samsung) и китайската "Хуавей " (Huawei) - показаха първите си смарт телефони, които могат да се свържат с мрежа от пето потомство, отбелязва "Франс прес ".
Базовата цена на айфон 12 ще варира сред 699 и 1099 $. Новата линия на смарт телефона на "Епъл " ще се предлага в четири разновидности - айфон 12, 12 мини. 12 Про и 12 Про Макс, показва "Франс прес ".
След представянето на новата линия мобилни телефони акциите на американската компания поевтиняха с 3,3%, съобщи "Ройтерс ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР