Компанията e.Go Mobile, базирана в Германия, показа нов, компактен и нескъп

...
Компанията e.Go Mobile, базирана в Германия,
показа нов, компактен и нескъп
Коментари Харесай

В Германия разработиха електромобил с пробег под 200 км и цена от 16 000 евро - видео

Компанията e.Go Mobile, основана в Германия, показа нов, стилен и нескъп градски електромобил, чието основно преимущество е наличната цена. В това изложение досега най-добре се вписваха изделията на китайската автопромишленост, само че тук вече става дума за допустимо доста перспективен световен модел електромобил.

Новата елмашина е с малко по-малки габарити от тези на фамозния бестселър на FIAT – модела 500. Дизайнът не е много професионален, само че наподобява обичайно и дори има известна нотка на спорт. Интериорът не е богат, само че в купето спокойно се разполагат четирима пасажера.

Цената за базовото осъществяване на e.Go Life 20 тръгва от равнище 15 900 евро. За тези пари автомобилът се оборудва с електромотор с мощност 27 к.с. и и батерия с капацитет от 14,9 кВтч. Пробег с едно зареждане на акумулатора в тази комплектация възлиза на 121 км. Следващото равнище на e.Go Life 40 е с цена 17 400 евро, силовият му елемент е вече с мощ 54 к.с., акумулаторът е с капацитет от 17,9 кВтч, пробегът с едно зареждане възлиза на 142 км.



Топ-нивото в гамата е разновидността e.Go Life 60 с цена 19 900 евро. Мощността на мотора е 80 к.с., а потенциалът на акумулаторите 23,9 кВтч. Тази версия има пробег от 184 км по експлоатационния цикъл NEDC, а с цел да е в крак с новите условия производителят дава и пробезите на трите разновидността по цикъла WLTP – надлежно 104 км, 124 км и 158 км.

В компанията към този момент има подадени 3200 предварителни поръчки, само че в момента приемането на нови е арестувано до старта на производството през март 2019-а година. Ако всичко върви по проект се очаква достигане на произодствен потенциал от 100 000 електрическия автомобил годишно.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР