Компанията Chieftec анонсира компютърния корпус Scorpion, предназначен за създаване на

...
Компанията Chieftec анонсира компютърния корпус Scorpion, предназначен за създаване на
Коментари Харесай

Chieftec Scorpion: геймърски корпус с панели от закалено стъкло

Компанията Chieftec анонсира компютърния корпус Scorpion, предопределен за основаване на игрови настолни системи с гръмък външен тип.

Корпусът (модел GL-01B-OP) разрешава монтажа на дънни платки със общоприети размери ATX и Micro-ATX. Вътре има място за седем разширителни карти. Дължината на дискретните графични ускорители може да доближава 349 mm (при неналичието на вентилатори в предната част).



Предният и страничните панели са направени от затъмнено закалено стъкло, а начело са инсталирани три 120-мм вентилатора с LED-подсветка.



Вътре могат да се слагат два диска със общоприет размер 3,5 инча и две устройства за предпазване на данни във форм-фактор 2,5 инча. Височината на CPU охладителя може да доближава до 160 мм.



Корпусът е с размери 436 × 202,5 × 505 мм, а тежестта е почти 6,9 кг без зареждането. Върху входно-изходния панел в горната част са изведени портовете USB 3.0 (×2) и USB 2.0, както и жаковете за слушалки и микрофон.

Любопитното тук е съществуването на дребен екран в предната част, на който се изобразява времето, температурата на системата и някои други данни.



Информация за предстоящата цена на корпуса Chieftec Scorpion все още към момента липсва.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР