Компанията Car & Classic обяви, че пуска на търг много

...
Компанията Car & Classic обяви, че пуска на търг много
Коментари Харесай

Супер готин автомобил на Ландо Норис отива на търг

Компанията Car & Classic разгласи, че пуска на търг доста готин и специфичен автомобил, благосъстоятелност на водача от Формула 1 Ландо Норис.

Става въпрос за представител на рядката версия Jolly- единствено към 650 екземпляра дело на Ghia, на Fiat 500 (1972), която придобива още по-ценен статут, като се има поради, че това е първата кола, която Норис купува със лични средства.

Автомобилът на Норис се отличава със синьо gelato екстериорно цветово осъществяване, който контрастира по забавен метод с преобладаващо тъмното оформление на интериора и със специфичната кутия в задната част, направена от ракита.

" Автомобили с известни притежатели са известни в Car & Classic, само че да имаме подобен непосредствено от настоящ водач във Формула 1, изключително подобен в отлична форма, е рядка опция ", споделят от Car & Classic. " Ландо Норис потвърди, че знае каква е оптималната траектория по улиците на Монте Карло с McLaren, а негово обичано Jolly потвърждава, че той знае по какъв начин да го прави и в извънработно време ".

От Car & Classic чакат, че автомобилът на Ландо Норис, който ще бъде разполагаем за наддаване сред 26 и 31 октомври, ще бъде продаден в диапазона 28 000- 33 000 британски лири.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР