Компанията Аstara хвърля поглед към бъдещето на мобилността на IAA

...
Компанията Аstara хвърля поглед към бъдещето на мобилността на IAA
Коментари Харесай

Maxus, Microlino и Silence на IAA Mobility 2023

Компанията Аstara хвърля взор към бъдещето на подвижността на IAA Mobility (от 4 до 8 септември 2023 г.). Глобалната компания за подвижност Astara показва три от своите марки в Мюнхен: Maxus, Microlino и новия си сътрудник, испанският снабдител на микромобилност Silence.

„ Като пионер в тази динамична промишленост, ние сме щастливи да покажем нашите многостранни решения за персонална подвижност на това авторитетно събитие “ - сподели Уилям Меершаут, шеф на марката astara Western Europe - „ Искаме да демократизираме подвижността за хора от всички сфери на живота. С една отличителна екосистема, ние освен се приготвяме за бъдещето на подвижността, ние също по този начин интензивно я оформяме и се възползваме от опциите, които предлага. “

Аstara участва в Германия в две местоположения - Кьолн и Франкфурт на Майн и има към 80 чиновници. В допълнение към трите марки Maxus, Micro и Silence, които ще са изложени в Мюнхен, портфолиото на марката в Германия включва също корейския снабдител SsangYong и експертите по товарни коли от Isuzu. Компанията е деен вносител на марките Hyundai, Suzuki, SsangYong, MG, Maxus, Aiways и Isuzu в 6 европейски страни.

Микромобилността е една от възходящите трендове в подвижността, изключително в градските региони. За да отговори на възходящото търсене в тази област, Astara включи швейцарската марка Micro в комерсиалното си портфолио при започване на годината. Двуместният Microlino съчетава преимуществата на автомобила, като комфорт, пространство и отбрана от естествените стихии, с маневреността и дребния въглероден отпечатък на мотоциклет.

Електрическите скутери S01 и S02, и наноавтомобилът S04 ще са изложени на щанда на astara на IAA. Машините са оборудвани с портативен пакет акумулатори, който може да се транспортира като куфар с помощта на своите колела и ръкохватка. Това разрешава на потребителите да зареждат комфортно и безвредно в най-близкия за тях битов контакт.

Аstara предлага марката Maxus и първият неин модел в Германия - напълно електрическият MIFA 9 изминава до 595 километра в градски региони с нулеви локални излъчвания съвсем тихо. Благодарение на конфигурацията на седалките 2-2-3, която е необикновена за този клас коли, до седем пасажери могат да пътуват комфортно.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР