Компанията АШ-Н-М“ иска да реализира проект за крайпътен комплекс в

...
Компанията АШ-Н-М“ иска да реализира проект за крайпътен комплекс в
Коментари Харесай

Инвеститор отново има интерес към крайпътен комплекс до с. Цалапица

Компанията „ АШ-Н-М “ желае да осъществя план за крайпътен комплекс в околност „ Бенчийски път “, наоколо до пловдивското село Цалапица. Идеята ѝ е да построи бензиностанция, ТИР паркинг и заведение за публично хранене, излиза наяве от капиталово предложение, входирано в РИОСВ-Пловдив.

Имотът е с повърхност от над 19.7 кв.м и е благосъстоятелност на компанията от 2008 година Предназначението на земята обаче би трябвало да бъде променено от земеделска в неземеделска. Това към този момент се е случило един път през 2010 година, само че защото компанията не е осъществила капиталовото си предложение, решението е изгубило правното си деяние и е належащо да се организира процедура по потвърждаването му.

Основната активност, която компанията възнамерява, е продажба на гориво в бензиностанцията и паркиране на тирове. Освен това ще бъде подложен един резервоар вид „ Фургон “ за обслужване на клиентите на паркинга и бензиностанцията. В заведението ще се продават студени питиета и пакетирани снаксове, солети, вафли и други

Местоположението на парцелите е извънредно уместно за осъществяване на капиталовото предложение “, се показва в капиталовото предложение.

Това е по този начин, защото те се намират северно от републиканския път Пловдив – Пазарджик.

Захранването на крайпътния комплекс с вода ще се реализира от водопроводната мрежа, благосъстоятелност на „ ВиК “ ЕООД, гр. Пловдив. Не се планува построяването на сондажен бунар.

„ АШ-Н-М ” ЕООД е благосъстоятелност на Ашраф Кобейси. Регистрирана е през 2008 година с капитал от 5 хиляди лева, а седалището ѝ е в София. Предметът ѝ на активност е външна и вътрешна търговия с всички позволени от закона артикули, комерсиално посланичество, ходатайство и агентство на локални и задгранични лица в страната и чужбина, маркетинг, реклама, дизайн, произвеждане, както и всички незабранени от закона действия.

От последния ѝ настоящ финансов доклад за 2022 година излиза наяве, че компанията не осъществя разноски за личен състав. Преди това максимален оборот е осъществила през 2020 година – 38 хиляди лева, а през 2021 година пада до 10 хиляди лева



Ашраф Кобейси е обвързван с още 8 компании, в половината от които е съучастник или едноличен притежател на капитала.
Прочетете ощеТранспортна компания строи ТИР паркинг и автосервиз край СанданскиИнвеститор възнамерява огромен тир паркинг с мотел край софийското с. ХераковоГерманската „ Държавна фирма България “ уголемява активността си в Драгоман
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР