Компанията Aerogogo предлага оригинален подход към отдиха на открито. Нейните

...
Компанията Aerogogo предлага оригинален подход към отдиха на открито. Нейните
Коментари Харесай

Надуваема палатка с въздушни колове се инсталира само за пет минути

Компанията Aerogogo предлага автентичен метод към отдиха навън. Нейните инженери са създали палатка, която се конфигурира единствено за няколко минути и не изисква от притежателя да има избрани умения в туризма. Това се реализира с помощта на по този начин наречените " въздушни колони ", които заместват обичайните твърди колове, употребявани в класическите палатки.

За надуването им се предлага помпата Giga 80. Тя е оборудвана с 2000 mAh батерия и може да работи до 50 минути с едно зареждане. Помпата е устойчива на пръски по IPX4, тежи единствено 740 грама и се започва с натискане на бутон. Така надуването на палатка Sphere с размери 300 х 300 х 200 см, задоволителни за комфортно настаняване на до 8 екскурзианта, лишава единствено пет минути и половина. В горната ѝ част има прозорец, а комплектът за доставка включва освен постеля, само че и колове, скоби и чанта за носене.

Малко по-малката палатка Moon, с размери 320 x 230 x 165 cm, е подготвена за потребление единствено за 4 минути след свързване на помпата. Предлага се с мрежа срещу инсекти и може да побере до 4 души. Включени са и нужните скоби и колове.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР