Компания планира тази година на открие първия си завод в

...
Компания планира тази година на открие първия си завод в
Коментари Харесай

Tesla планира да построи първия си завод в Индия

Компания възнамерява тази година на открие първия си цех в Индия, заяви вестник „ The Hindustan Times ”.
„ Тesla ” е подготвена за дълго чакания си дебют в и първото ѝ дружество в страната ще може да стартира работа през 2021 година в южния щат Карнатака, твърди изданието, базирайки се на информация от локалните управляващи.
 Тесла получава един милиард евро от немския бюджет за градеж на цех в Берлин " Тесла " получава един милиард евро от немския бюджет за градеж на цех в Берлин
Производителят на електрически транспортни средства " Тесла " ще получи един милиард евро дотации от немския бюджет за построяването на з...
На 8 януари „ Tesla ” записва в столицата на щата Бенгалуру своя дъщерна компания - Tesla India Motor and Energy Private Limited.
Компанията се надява да употребява оптимално, който едвам в този момент се основава в Индия. Американската компания счита, че може да способства за ускоряването на този развой, даже и електрическите автомобили ѝ да бъдат с по-високи цени поради налозите, акцентира вестникът.
По информация на „ The Hindustan Times ”, „ Теslа ” възнамерява да пусне в Индия на налични за популацията цени. Те са предопределени особено за пазарите на разрастващите се страни. Електрически коли от този модел към този момент се създават от завода на компанията в Шанхай.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР