Компаниите за онлайн залози отдавна разбраха, че без мобилен достъп

...
Компаниите за онлайн залози отдавна разбраха, че без мобилен достъп
Коментари Харесай

Кога ще има нова версия на Bwin мобилна апликация?


Компаниите за онлайн залози от дълго време схванаха, че без мобилен достъп до своите уеб сайтове ще изгубят доста клиенти по целия свят. Освен мобилна версия измежду все по-честите разновидности стартира да се трансформира и апликация на марката. Създаването на приложение обаче изисква сериозен запас, а също по този начин и би трябвало да се поддържа постоянно.

Един от най-популярните снабдители в целия свят Буин предлага собствен ап и за България. Стига да имате регистрация в букмейкърската къща, можете да започнете да залагате посредством един клик. Благодарение на актуалната компанията е с една обиколка пред множеството си съперници у нас. Потребителите на операционните системи Андроид и iOS имат достъп до безплатното приложение от своя app store или на уеб страницата на букмейкъра. Инсталацията му е автоматизирана след изтеглянето. За да влезете през него, би трябвало да имате регистриран профил в Буин. Ако нямате подобен, можете да създадете нов и през телефона си. От букито ще ви предложат начален
бонус в размер на 100 % до 222 лв.. Превъртането му не е мъчно спрямо някои съперници, само че е добре да се запознаете авансово доста добре с изискванията на промоцията.

Регистрацията ще ви даде цялостен достъп до функционалностите на уеб страницата, които са идентични и в приложението. За да можете да вършиме прогнози и да играете в
казино секцията, би трябвало да депозирате средства в Буин сметката си. Положителният ви баланс в нея пък отключва и други привилегии, измежду които са поточните излъчвания на най-популярните мачове. Чрез събитията онлайн на процедура превръщате смарт телефона си в портативно устройства за гледане на спорт. Наблюдавайки играта на двата тима и състезателите им пък можете да си изградите ясна прогноза и да заложите с по-голяма решителност за победа, голове или пък друга селекция.

Приложението е структурирано доста добре и няма по какъв начин да се объркате. Говори се, че скоро може да има огромен ъпдейт, с който ще бъдат добавени нови функционалности. За в този момент от Буин не дават съответна информация по кое време ще бъде той и не се ангажират с повече детайлности. От компанията обаче влагат сериозен запас в поддръжката на апа и постоянно оправят излезли бъгове, усъвършенстват го и тн. Това са страхотни вести за клиентите, които обичат да играят онлайн. Чрез приложението те имат доста бърз достъп до уеб страницата и могат да сглобят фиш и пуснат своята прогноза в границите на секунди. Така не се губи скъпо време, в което събитията на терена могат да се трансформират фрапантно с отбелязването на гол, вдигнат червен картон или друго.

Ако преди сте употребили десктоп разновидността на Буин, то ще се чувствате във свои води и през приложението. Повечето хора избират точно нея поради многото улеснения, които носи. Да, изтеглянето лишава несъмнено време и би трябвало да се занимавате да го обновявате, само че това не може да се счете за минус, а по-скоро необходим развой. Не на последно място в апа имате вести в действително време (push notifications), които ще ви оказват помощ постоянно да сте в крайник със протичащото се в забързаното всекидневие.

От Буин подсигуряват за високото равнище на сигурност и отбрана за играчите. Която и версия на уеб страницата да изберете, можете да бъдете сигурни, че данните ви ще се съхраняват добре. Компанията подсигурява поверителност и персонално отношение към всеки един собствен клиент. Това я прави измежду водещите на пазара в международен мащаб. Партньорствата със световноизвестни тимове са доказателство за правилното отношение.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР