Компаниите от всякакъв размер са започнали да интегрират решения за

...
Компаниите от всякакъв размер са започнали да интегрират решения за
Коментари Харесай

Enterprise Mobility – еднопосочен път за малки и средни бизнеси

Компаниите от всевъзможен размер са почнали да интегрират решения за подвижност ( (EM)) в своите работни процеси, с цел да се възползват от гъвкавостта и мащабируемостта, която оферират. Въпреки това доста дребни и междинни бизнеси към момента не са склонни да ползват тактика за подвижност.

Въпросът, на който доста дребни и междинни предприятия се стремят да отговорят - и този, който е забавен за проучване - е по какъв начин мобилните решения и по-специално ръководство на мобилни устройства могат да бъдат дейно интегрирани с инфраструктурата на МСП.

Като се има поради, че броят на дейните мобилни устройства се усилва с всеки минал ден, доста компании избират да употребяват такива устройства за значими интервенции. Служителите към този момент не се лимитират от физическото си наличие на работното си място или даже на офиса си, защото те могат да употребяват мобилните си устройства, платформи и приложения за достъп до всичко, от което се нуждаят.

Има доста оперативни провокации, с които мобилните устройства могат да се оправят дейно, в това число достъп до файлове и данни от всяка точка на офиса или в придвижване. Освен това, защото бизнеса бързо възприема политиките и технологиите на BYOD, евентуалното потребление на персоналните устройства също се усилва. Малките и междинни предприятия могат да интегрират решенията на Еnterprise Мobiliy като метод да отговорят на сходни провокации и в това време да покачат продуктивността си и да запазят личния състав си удовлетворен. Eдин от най-хубавите образци на българския пазар за бизнес мобилни решения са и.

Малък и междинен бизнес и Enterprise Mobility

Очевидната разлика сред дребните и междинните предприятия и огромните бизнеси, когато става въпрос за приемане на решения за подвижност, е мащабността. В МСП нормално не работят профилирани ИТ специалисти, а в огромните предприятия нормално имат цялостен ​​специализиран IT отдел. В резултат на това предприятията могат да оценят и интегрират тази технология и да настроят съответните работни процеси и политики по-лесно и несъмнено.

От друга страна, МСП имат по-голяма еластичност при установяване на своите цели, защото размерът на дилемите и въпросите, които би трябвало да бъдат решени, е доста по-малък. Тъй като дребните и междинните предприятия употребяват по-малко мобилни устройства от огромните предприятия, ръководството на подвижността може да бъде по-малко строго, като в същото време подсигурява, че се ползват най-хубавите практики.

Що се отнася до това по какъв начин МСП могат дейно да се възползват от мобилните решения, ръководството на устройството е първото предимство. Управлението на мобилните устроиства (MDM) ви разрешават да гарантирате, че всяко едно от интегрираните решенията, във вашата инфраструктура, работи както несъмнено, по този начин и дейно.

Второто преимущество е сигурността, вие би трябвало да отбраните всичко устройства от външна и вътрешна опасност, които могат да зародят от неправилна приложимост на мобилни устройства.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР