Компактно устройство, с висока точност и лесно управлениеAnet A8 3D

...
Компактно устройство, с висока точност и лесно управлениеAnet A8 3D
Коментари Харесай

Anet A8 – ценово-ефективен 3D принтер

Компактно устройство, с висока акуратност и елементарно ръководство

Anet A8 3D Printer се доставя в комплект с 10 метра влакно за щемпел

Принтерите за тримерен щемпел решително си пробиват път – както за професионални приложения, по този начин и вкъщи. Цените падат и тези устройства от нова категория стават все по-достъпни за всеобщия консуматор за разнообразни цели – печатане на играчки и сувенири, да вземем за пример.

Високо-ефективен като цена и благоприятни условия е моделът Anet A8 3D Printer – един от най-достъпните модели, предлаган сега за 121,93 евро в световния онлайн магазин Tomtop . С това устройство можете да печатате фигурки и други предмети от личен компютър през USB интерфейс или „ офлайн “ – от microSD карта.

Водещият винт e здрав, изработен от висококачествена неръждаема стомана

Принтерът има компактни размери – 50х45х45 см, доставя се в комплект с всички нужни елементи за независимо сглобяване (направи си самичък, DIY) и заема малко пространство. Може да работи с най-различни консумативи, включително ABS, PLA, HIP, PP и Nylon, като се отличава с висока скорост, LCD екран и елементарно ръководство благодарение на пет бутона.

Anet A8 3D Printer има настройваема дюза MK8 с усъвършенствана технология за безпрепятствено производство на нишките, от които се построява 3D обектът. Водещият винт е T-образен, стилен и здрав, изработен от качествена неръждаема стомана. Високоскоростният мотор поддържа постоянна и продължителна работа на устройството.

Anet A8 3D Printer приема задачи от компютъра през USB интерфейс или от microSD карта

Моделът се ръководи от усъвършенствана дънна платка, която поддържа голям брой функционалности и обезпечава висока акуратност на интервенциите. Захранващият блок е мощен – 240W/110V-240V. Устройството може да печата предмети с размери до 220х220х240 мм, като скоростта варира от 10 до 120 мм/с, точността на щемпел е 0,12 мм, а дебелината на пласта е 0,1-0,3 мм.

Anet A8 3D Printer се предлага сега на цена от 121,93 евро в онлайн магазина Tomtop, с доставка до България от немски склад. Това е устройство за най-различни приложения – нормално за щемпел на играчки, само че също по този начин е уместно за просветителни цели, какт и за създатели, които ще могат с него елементарно да осъществят концепциите си. В комплекта влизат 10 метра влакно, SD карта с управление, читател на карти и всички други елементи, нужни за сглобяване на принтера.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР