Компактно и надеждно устройство за видео с ултрависока резолюция при

...
Компактно и надеждно устройство за видео с ултрависока резолюция при
Коментари Харесай

4K Action Camera – камера за спорт, снима и на 30 метра под вода

Компактно и надеждно устройство за видео с ултрависока резолюция при спортуване навън – ски, сърф, гмуркане, колоездене...

4K Ultra HD WiFi Sports Action Camera ще задоволи претенциозния усет на запалянковците

Екшън камерите имат характерна пазарна ниша, където елементарните смарт телефони, фото- и видеокамери не са най-подходящите устройства за снимане – при спортуване, туризъм, гмуркане и рискови занимания. Във всички тези случаи се изисква крепко и надеждно закрепено устройство, издръжливо на мраз, горещина, вода и други тежки условия.

Спортната екшън камера 4K Ultra HD WiFi Sports Action Camera (на цена от 31 евро с ваучър за отстъпка L6251BR в онлайн магазина Cafago) има всички характерности, с цел да задоволи претенциозния усет на запалянковците. Това устройство със 170-градусов обсег може да снима видео с резолюция 4K Ultra HD със скорост 30fps (интерполирана) и да прави 18-мегапикселови фотоси.

4K Ultra HD WiFi Sports Action Camera може да се употребява и на 30 метра под водата

Големият 2,0-инчов LCD тъчскрийн ще ви разреши да виждате видеото по време на самия запис. Поддръжката на карти памет с потенциал 32GB обезпечава опция за дълготрайно снимане и предпазване на видео и фотоси с високо качество. За облекчение, камерата има разнородни режими на снимане – включително единична фотография, автоматизирано непрестанно снимане и други

4K Ultra HD WiFi Sports Action Camera е проектирана и за потребление под вода, със специфичен корпус, включен в комплекта, с помощта на който камерата може да снима видео и фотоси на дълбочина 30 метра. Въобще, това устройство е идеално за хората, които спортуват навън – гмуркане, сърф, ски, колоездене и други сходни интензивности.

Екшън камерата поддържа запис на карти памет с потенциал до 32GB

Поддръжката на безжична WiFi функционалност пък разрешава ръководство на камерата и незабавно шерване на фотосите и видеото от вълнуващите и от време на време рискови прекарвания посредством смарт телефона. Нещо повече, в комплекта на камерата е включено дистанционно управление с обсег от 10 метра, което прави снимането доста по-удобно и елементарно.

Комплектът на 4K Ultra HD WiFi Sports Action Camera включва и голям брой други аксесоари и съоръжения, благодарение на които камерата може да се закрепва надеждно на каска, селфи стик, колело или скейтборд, с цел да се употребява пълноценно при разнообразни сюжети. Камерата се зарежда от литиево-йонна батерия 3,7V/900mAh, като в комплекта е добавена една спомагателна батерия. Устройството е плътно – има размери 6х4х2,7 см и тежи единствено 53 грама.

4K Ultra HD WiFi Sports Action Camera идва с няколко вградени режима за снимане

Можете да купите екшън камерата тук: 4K Ultra HD WiFi Sports Action Camera на цена от €31 при потребление на ваучър за отстъпка L6251BR до края на декември, с безвъзмездна доставка.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР