Компактният Ender-3 V3 SE е отличен модел за старт в

...
Компактният Ender-3 V3 SE е отличен модел за старт в
Коментари Харесай

Creality Ender-3 V3 SE - компактен, лесен и качествен 3D принтер


Компактният Ender-3 V3 SE е отличен модел за старт в 3D принтирането

3D печатът стана всеобщо наличен, с помощта на напъните на производителите на сходни устройства да предложат все по-функционални принтери на бюджетни цени. Несъмнено марката Creality е измежду моторите на пазара на 3D принтери. Представяме един от новите ѝ модели.

Достъпният като цена – единствено €165 с ваучър за отстъпка RTUKS3 в световния онлайн магазин Cafago – не е просто следващият 3D принтер на Creality. Компактното устройство с грациозен външен тип идва с чудесно съответствие цена-качество и фокус върху удобството за потребителя.

Здравата структура и постоянните оси обезпечават равномерен развой на щемпел

Този нов 3D принтер притегля с банален и в същото време образован дизайн. За това способстват точно подредените оси x, y и z, плавните Т-образни профили и семпло проектираният, непоказен обтегач на ремъка. Здравата структура и постоянните оси обезпечават равномерен развой на щемпел.

По-конкретно, твърдата двойна z-ос на понижава клатенето. Оста Y употребява две линейни релси, направени от устойчива на изхабяване стомана, която със своите 8 мм дебелина може да поддържа платформата за 3D щемпел постоянна за дълъг интервал от време.

Ender-3 V3 SE печата с оптималната скорост от 250 mm/s и ускоряване от 2500 mm/s²

Малкият “Sprite ” екструдер с непосредствено задвижване обезпечава страхотна продуктивност. Можете да разгърнете креативния си капацитет, употребявайки “нормални ” материали като PLA и PETG, както и гъвкави влакна като TPU.

съчетава висока скорост и удивително качество. Моделът печата с оптималната скорост от 250 mm/s и ускоряване от 2500 mm/s². Цветният 3,2-инчов екран, който може да се ръководи с въртящо се копче, ви разрешава да следите настройките за щемпел и другите параметри когато и да е.

Ender-3 V3 SE тежи към 7,12 кг и може да печата предмети с размери до 220х220х250 мм

За облекчение на потребителя и постоянна работа, 3D принтерът на Creality поддържа автоматизирано нивелиране посредством датчик CR-Touch, както и автоматизирано Z-отместване посредством датчик за напрежение. 

В допълнение, улеснява извънредно зареждането и подаването на на нишката. Достатъчно е да докоснете “Extrude ” или “Retract ”, с цел да се възползвате изцяло от преимуществата на автоматизираните процеси. 

Можете да приведете Ender-3 V3 SE в подготвеност за работа единствено само за 20 минути

Принтерът е планиран с концепцията за бърз старт – можете да приведете устройството в подготвеност за щемпел в границите на 20 минути, включително сглобяване, нивелиране и зареждане на нишката. Принтерът тежи към 7,12 кг и може да печата предмети с размери до 220х220х250 мм с точност ±0,1 мм.

е Обезпечен е със програмен продукт Creality Print и 3D модели, налични в облака, съчетаем е също с Cura 5.0 и по-нови версии, както и със Simplify3D. Файловете се предават посредством SD карта.

Сензорният екран на Creality Ender-3 V3 SE сподели образно параметрите на щемпел

Можете да купите 3D принтера преференциално тук: – за €165 с ваучър за отстъпка RTUKS3 и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР