Компактните модели на Citroen e-C4 и e-C4 X имат нов,

...
Компактните модели на Citroen e-C4 и e-C4 X имат нов,
Коментари Харесай

Citroen e-C4 се предлага сега с по-голям пробег - видео

Компактните модели на Citroen e-C4 и e-C4 X имат нов, по-ефективен и по-мощен електрически мотор със 115 кВт/156 к.с. и 54 кВтч батерия за равнище Shine и специфичното издание e-Series за по-дълъг пробег до 420 км съгласно WLTP. Цените на новия вид стартират от 40 540 евро.

Новото електрическо задвижване е в основата на тактиката за електрификация на Citroen. Целта е да се улеснят клиентите при прекосяването към електрически транспортни средства - с добре премислен избор на размер на батерията, конкурентно ценово позициониране и огромна еластичност при потребление.

Увеличаването на обсега се дължи и на батерията от 54 кВтч, която е увеличена с четири кВтч. Тя е компактна, с друг химичен състав и се състои от 102 кафези и 17 модула. В допълнение, тази високоволтова литиево-йонна батерия има по-високо наличие на никел (80 % никел, 10 % манган и 10 % кобалт), което би трябвало да докара до по-добра енергийна компактност и по-дълъг живот на батерията.



„ Въпреки нараствания потенциал на батерията, времето за зареждане не се усилва, тъй че е обезпечено високо равнище на комфорт на потребителя “, споделя производителят. Предлагат се две разнообразни зарядни устройства, подобаващи за всяко приложение и всяко решение за зареждане. За повече сигурност и успокоение в всекидневието клиентите могат да се възползват от отдалечено програмируеми услуги посредством приложението MyCitroen.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР