Компактен LED проектор за 1080P картина с размер до 120

...
Компактен LED проектор за 1080P картина с размер до 120
Коментари Харесай

Xming Q1 SE - домашно кино на длан

Компактен LED проектор за 1080P картина с размер до 120 инча

Този мъничък проектор е кадърен да предложи кино преживяване вкъщи

Домашното кино е постижимо развлечение, освен това без да харчите цяло положение. Достъпен като цена проектор може обезпечава картина на стената с огромен размер и високо качество. Вижте защо устройство става въпрос.

Преносим безжичен проектор, който се побира на длан и демонстрира картина с качество 1080P и диагонал до 120 инча – това е моделът, предлаган сега на страхотна цена от €89 след ваучър за отстъпка NNNXQ1SE в световния онлайн магазин Geekbuying и с безвъзмездна доставка от европейски склад.

:ED проекторът Xming Q1 SE демонстрира на стената картина с размер до 120 инча

Първото усещане от този проектор е невероятният му дизайн – той наподобява по-скоро на аудио колонка, в сравнение с типичен проектор. Подобен формат имат и проекторите Wanbo, които представихме по-рано. Компактните размери – 115,1×134,1×175,0 мм – и дребното тегло вършат устройството комфортно за боравене с една ръка.

На фона на ниската си цена, LED проекторът изненадва прелестно с механически параметри. Проекторът поддържа естествена (нейтив) резолюция 1080P и може да демонстрира картина с размер от 40 до 120 инча. При положителни условия за прожектиране, т.е. слаба светлина, това е същинско домашно кино.

Вградените в проектора представители обезпечават стерео тон

Впечатляващо е, че моделът поддържа технология HDR (с 4K вход), която прави картината по-ярка, с по-дълбоки равнища на черното. Контрастното съответствие е 800:1, а яркостта 150 ANSI лумена – несъмнено, може да се желае още от тези две характерности, само че въпреки всичко това е бюджетно устройство, а преживяването ще бъде на равнище. Технология за дифузно отражение обезпечава мека проекция на изображението, с цел да защищити очите.

Да обърнем внимание и на опциите за свързване на разнообразни устройства към. Те са на процедура неограничени, с помощта на наличните портове – HDMI, USB и AV. Можете да свържете като източници на наличие преносими компютри, гейм конзоли, USB носители и медийни плейъри. А поддръжката на безжично Wi-Fi предаване разрешава прожектиране на наличие от смарт телефони и таблети. Вградената Wi-Fi технология синхронизира проектора с екрана на смарт телефон, било той с iOS или Android, без да се постанова потребление на спомагателни адаптери.

Wi-Fi поддръжката дава опция за планиране на наличието от екрана на смарт телефона

Аудиото е подсигурено от два вградени стерео представителя по 3W всеки. Наличен е и общоприет 3,5-мм аудио жак за слушалки или свързване на външни представители, в случай че решите, че вграденото аудио не е задоволително като качество и мощ на звука. Обикновено, проекторът се слага на масичка, само че може да се инсталира и на тавана, като в този случай безжичната синхронизация с източника на видео е изключително потребна.

Същевременно, работи безшумно, за което способства дизайнът на устройството и ефикасната охлаждаща система – двата вентилатора са ситуирани в долната част и работата им няма да смути кино преживяването вкъщи. А вграденият датчик за деформиране автоматизирано проучва картината и неотложно поправя трапецовидното деформиране, с цел да поддържа устойчиво правоъгълно изображение.

Xming Q1 SE е като аудио колонка – може да боравите с него с една ръка

Управлението на проектора става с отдалечено с инфрачервена връзка, което се доставя в комплекта. Устройството работи икономично – потреблението е 65W, или колкото на една лампа. Обобщено, това е един приветлив проектор за домашно кино, с необикновен дизайн и доста положителни характерности за цената си.

Можете да купите проектора тук: – на цена от €89 след ваучър за отстъпка NNNXQ1SE с безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР