Комиците Виктор Калев и Краси Радков заработват по 3000 лв.

...
Комиците Виктор Калев и Краси Радков заработват по 3000 лв.
Коментари Харесай

Виктор Калев, Краси Радков и Рачков се превърнаха в машина за пари

Комиците Виктор Калев и Краси Радков заработват по 3000 лева на час, научи HotArena.
Толкова била цената им, по която те се хонорували, с цел да са водещи на сватби, частни празненства и корпоративни събития. Най-често обаче актьорите отпускали и бис от половин час в допълнение. Често се случвало звездата на „ Шоуто на Слави ” да се засече с тогавашния любим на Дългия на едно и също събитие или докамините да ги поръчат в комплект. Ценоразписът на Димитър Рачков бил съвсем същия като техния. Много родни богаташи били почитатели на комика и постоянно го викали за веселба по време на персонални тържества. Именно частните празненства били огромната буря на Рачков, защото бил цялостен с лафове, които употребявал, с цел да забавлява богаташите. Сменял няколко визии по време на уговорката си, а най-любим и издирван бил Жоро Бекъма – екранният му облик от „ Пълна лудница “, който го изстреля право към върха преди години, написа ‘Уикенд “.

Припомняме, че същинска война за Краси Радков се развихри в тв ефира. Самият артист се похвали, че е доста издирван и мечтан от разнообразни продуценти, научи HotArena.
„ Преди три дни получих предложение да стартира работа при един от огромните продуценти у нас. Едва ли ще вършим нещо пиратско, но… премислям го като оферта ”, съобщи Радков на СлавиТрифонов.
Изненадата у Дългия не търпя дълго и той бързо съобрази, че Краси не се майтапи. Както е известно, шоуто на Слависпира след 31 юли, а настояването е от страна на Трифонов. Не са малко искащите да прилапат членовете на екипа му. А Краси Радков се трансформира в ябълка на раздора.
Според екранната Баба Вуна някогашните му сътрудници Любо Нейков и Евтим Милошев демонстрират сериозен интерес към негово присъединяване в плановете си, написа „ България през днешния ден ”. За тази цел те предложили и положителни възнаграждения.

Що се отнася до Виктор Калев, той в последно време забогатя, а постановката му „ Грамофонът ”, му донесе повече от положителни доходи, научи HotArena.
Само за миналата 2018 година той е заявил облаги от съвсем 300 000 лева Графикът на Калев е напълнен и за цялата 2019 година и се чака в края на годината сметките му да набъбнат още повече.
През последните месеци артистът имаше редица участия и зад граница. А те нормално му носят още по-добри доходи, написа „ България през днешния ден ”.
Близки до артиста споделят, че той е извънредно удобен и финансово добре насочен. Затова и не харчи непотребни пари.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР