Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) е наложила имуществени санкции

...
Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) е наложила имуществени санкции
Коментари Харесай

КЗК е санкционирала фирма за имитация на здравен сайт

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) е наложила имуществени наказания на " Ай ти сълюшънс " ЕООД за няколко осъществени нарушавания, заяви Комисия за защита на конкуренцията.


При изследването Комисията е открила осъществено нарушаване от " Ай ти сълюшънс " за потребление на домейн и външен тип на интернет страница идентични или близки до тези на други лица, което държание продължава и към сегашния миг.

Комисия за защита на конкуренцията е установила реплика на уеб страницата на " УЕБ СЪЛЮШЪН " ЕООД Здравен портал - www.zdravenportal.com (по отношение на домейна " zdravenportal.com " и външния тип на сайта) чрез потребление на имитиращи домейн и уебсайт от страна на " АЙ ТИ СЪЛЮШЪНС " ЕООД - Здравен портал www.zdravenportal.eu.

Комисията е открила още и осъществено нарушаване от страна на " АЙ ТИ СЪЛЮШЪНС " ЕООД за въвеждане в подвеждане на клиентите в уеб страницата, посредством който се дават услугите по интернет реклама, се споделя още в известието.

Комисията е постановила преустановяване на посочените нарушавания и неотложно осъществяване на решението.
Комисия за защита на конкуренцията е приела още, че не е осъществено нарушаване от страна " АЙ ТИ СЪЛЮШЪНС " ЕООД за нелоялно привличане на клиенти.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР