Комисията за регулиране на съобщенията прави проверки по офисите на

...
Комисията за регулиране на съобщенията прави проверки по офисите на
Коментари Харесай

ПОЛИЦИЯТА НА МИСЪЛТА КОГА ДА Я ОЧАКВАМЕ, ЗА ДА СИ Е ВСИЧКО НА МЯСТОТО?! КРС ПРОВЕРЯВА ОФИСИТЕ НА КАБЕЛНИТЕ ТВ И ИНТЕРНЕТ ДОСТАВЧИЦИТЕ ДАЛИ СА СПРЕЛИ RUSSIA TODAY

Комисията за контролиране на известията прави инспекции по офисите на кабелните малките екрани и интернет доставчиците дали са спрели излъчването на Russia Today. Правят фотоси на екраните на тв приемниците.

За пръв път в историята, КРС ревизира за предаваното наличие. Досега това беше работа на Министерството на културата по закона за авторското право. Не се сещам на какво законово съображение Russia Today е приравнена на телекомуникационна услуга, с цел да се занимава телекомуникационния регулатор с нея? Ако ограничението на вражеската агитация е по линия на националната сигурност, не би трябвало ли ДАНС да прави тази инспекция? КРС дават отговор за честоти и кабели, не за вражеска агитация.

В тази връзка, Полицията на мисълта по кое време да я чакаме, с цел да си е всичко на мястото и да се знае коя институция защо дава отговор?

Димитър Ганчев

П.П. Явор Дачков: Потрес. Добре, че с VPN имаме опция да се осведомяваме и от съветски източници, а освен от американската агитация. Ако някой ми го беше споделил преди 35 години щях да го помисля за вманиачен.
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР