Комисията за надзор и отчетност към Камарата на представителите е

...
Комисията за надзор и отчетност към Камарата на представителите е
Коментари Харесай

Разкритие в САЩ: 3 млн. долара са платени от китайска енергийна компания на член на семейството на Байдън

Комисията за контрол и отчетност към Камарата на представителите е разкрила заплащане на стойност 3 млн. $ от китайска енергийна компания до член на семейство Байдън месеци откакто президентът Байдън е завършил мандата си като вицепрезидент, заяви ръководителят на комисията Джеймс Комър.

Републиканецът от Кентъки не разкри кой съответно е получил заплащането и кои членове на семейство Байдън се твърди, че са получили посочените заплащания, оповестява „ Вашингтон Таймс “.

Те бяха разкрити измежду банковите документи, предоставени от Министерството на финансите на комисията посредством обзор при закрити порти след траяло месеци опълчване с републиканците от комисията във връзка настояването на законодателите за транш от отчети за подозрителна активност като част от следствието на бизнес покупко-продажбите на семейство Байдън.

" Ще продължим да учим банковите документи и отчетите за подозрителна активност, с цел да проследим пътя на парите и да определим мащаба на бизнес схемите на семейство Байдън, дали Джо Байдън е злепоставен от тези покупко-продажби и дали има опасност за националната сигурност ", съобщи Комър, републиканец от Кентъки. " Ако Министерството на финансите още веднъж се опита да попречи на следствието ни, ще продължим да използваме инструментите, с които разполагаме, с цел да наложим спазването му. “

Републиканците от комисията настояват, че Министерството на финансите държи на близо 150 отчета за подозрителна активност, свързани с Хънтър Байдън. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР