Комисията по външни работи на Камарата на представителите на американския

...
Комисията по външни работи на Камарата на представителите на американския
Коментари Харесай

САЩ осъдиха готовността на Русия за военна намеса в Беларус

Комисията по външни работи на Камарата на представителите на американския Конгрес осъди внезапно изказването на, че „ Русия има подготвеност да окаже на Минск помощ, в това число и военна ”, за застраховане на сигурността, оповестява БГНЕС.
Конгресмените показаха поддръжката си за протестиращите, оповестили се против фалшифицираните резултати от президентските избори в Беларус и в отбрана на своите демократични права.
 Беларус – бомба с часовников механизъм Беларус – бомба с часовников механизъм
След 26 години на власт Александър Лукашенко се сблъска с невиждано протестно придвижване. Президентът на Беларус Александър Лукашен...
„ В миг, когато Кремъл се пробва да подкопае независимостта и суверенитета на още една европейска страна, ние изрично осъждаме безразсъдното предложение на президента на Русия Владимир Путин да обезпечи военна поддръжка на режима на Лукашенко в. Призоваваме администрацията (на ) да продължи да отхвърля експанзията на Москва и да работи дружно с нашите европейски съдружници в поддръжка на народа на Беларус, да упорства за освобождението на хиляди арестувани мирни стачкуващи и политически пандизчии, да осъди несъразмерната приложимост на мощ от страна на беларуските управляващи и да отбрани суверенното право на Беларус да дефинира независимо своето бъдеше ”, се споделя в изказването, представено от Дойче веле.
Президентът на Беларус разгласи по време на заседание в Центъра за стратегическо ръководство на Министерството на защитата, че в телефонен диалог с Владимир Путин е било контрактувано, че „ при първо поискване ” Москва ще се отзове и ще обезпечи сигурността на Беларус при положение на военна опасност извън.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР