Комисията по условно освобождаване установи този месец, че не би

...
Комисията по условно освобождаване установи този месец, че не би
Коментари Харесай

Преследвачът на „абсолютна лудост“ ще бъде освободен, въпреки че комисията по условно освобождаване го смята за небезопасно

Комисията по условно освобождение откри този месец, че не би било безвредно да го освободи и че той в никакъв случай не е приемал виновността за закононарушенията си, само че той е би трябвало да бъде освободен автоматизирано през февруари.

Бившият монтьор ще прекара пет години с лиценз, когато бъде освободен от пандиза, което значи, че ще бъде ръководен от пробационен личен състав с късмет да бъде върнат в пандиза, в случай че се ангажира в допълнение закононарушения.

51-годишната госпожа Браг от Сноудауния, северен Уелс, сподели пред осведомителната организация PA: „ Не мога да си показва по какъв начин нещо друго от една изцяло замаяна, несвързана, разрушена правосъдна система би освободила извършител, който преди малко беше систематизиран като прекомерно висок риск за освобождение.

„ Това е умопомрачително, безспорна полуда – какво ще кажат на идващите му жертви? Не е като да се преструват, че той няма да извърши наново закононарушение.

„ Надяваме се на работещ, стабилно финансиран законопроект за жертвите. Мисля, че няма на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР