Комисията по етика и феърплей към Българския футболен съюз не

...
Комисията по етика и феърплей към Българския футболен съюз не
Коментари Харесай

В БФС не знаят за изгонените играчи на "Черно море"

Комисията по нравственос и феърплей към Българския футболен съюз не е била сезирана досега за изваждането от състава на шестима играчи на " Черно море " и хипотетичното им присъединяване в манипулиране на резултата от мача с ЦСКА при започване на май 2019 година

Вчера (24 май) варненци излязоха на терена против " Лудогорец " в финален мач от сезона в Първа професионална лига без главните си играчи Георги Илиев, Петър Витанов, Виктор Генев, Георги Божилов и вратарите Георги Китанов и Иван Дюлгеров.
Илиян Илиев: Шестимата отвън групата към този момент не са част от тима "Така ми беше обявено от управлението ", сподели треньорът на "Черно море "
Според появилите се информации, те са били отстранени от тима с решение на управлението на " Черно море ". Преди това са били подложени на детектор на лъжата и не са посочили приемливи отговори точно по отношение на този мач, който приключи с победа на " алените " с 3:1.

Пред bTV ръководителят на Комисията по нравственос и феърплей ген. Васил Василев съобщи, че към момента в централата не са постъпили никакви документи по случая. Той сподели, че Комисията ще стартира да преглежда проблема, в случай че публично получи сигнал.
От ЦСКА за шестимата от " Черно море ": Вие съществено ли? (ВИДЕО) Стойчо Стоилов реагира остро на въпрос на bTV
Генералният управител на ЦСКА Стойчо Стоилов нападателно отхвърли " алените " да имат нещо общо със случая откакто тимът му победи " Ботев " Пловдив и приключи на второ място в крайното класиране.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР