Комисията Нотариуса“ – тя формирана по такъв начин, няма да

...
Комисията Нотариуса“ – тя формирана по такъв начин, няма да
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Явленията „Нотариуса“ и „8-те джуджета“ са политически продукт

Комисията „ Нотариуса “ – тя образувана по подобен метод, няма да бъде общественополезна. Това се потвърди във вторник, когато част от членовете на комисията – от ГЕРБ и Движение за права и свободи, започнаха да саботират активността на комисията с кворума. Те вършат скандал и не разрешават на никого да приказва, все едно се намират на улицата и ще се разправят със силови способи със своите сътрудници. Поводът да се сабитира комисията е друг, от това, че съвещанието не било регламентирано, тъй като се провеждало не в четвъртък, а във вторник.

Това разяснява в ефира на Би Ти Ви депутатът и някогашен вътрешен министър Бойко Ращков.

Събирането на информация в комисията стартира да демонстрира освен въздействието на Нотариуса, само че и осветява ролята на някои лица отвън Секретен сътрудник клуба и отвън 8-те джуджета, уточни още той.

По думите на Рашков те са имали сходни данни сходни от татко и наследник Златанови, от който са отнети скъпи коли, един от които попада у дъщерята на Младен Маринов, някогашен вътрешен министър. Това са косвени данни, че изпълнителната власт не е обръщала внимание на осъществявани закононарушения. По отношение на прокуратурата има данни, че Нотариусът е участвал на банкети на прокурори. Ако се окаже, че той е бил помощник на някои от службите – това демонстрира, че Министерство на вътрешните работи се е съгласявало с закононарушенията, които сходни секретни сътрудници са правили във връзка с българските жители, разяснява някогашният силов министър.

На процедура явленията „ Нотариуса “ и „ 8-те джуджета “ са политически артикул. И който твърди, че те нямат връзка с високи политически равнища, заблуждава цялото общество…Къде е в този момент Пепи Еврото…Стои и въпросът – кой е назначил Пепи Еврото, кой е търпял хора като Нотариуса. Някой политик би трябвало да отговори на тези въпроси, бе безапелационен Бойко Рашков

На финала той се обърна към гласоподавателите с молба да помислят добре дали тази част от политическия набор, който ни управляваше до момента, заслужава поддръжката им на идващите парламентарни избори.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР