Комисия констатира нарушения в стоманобетонната конструкция на запечатания апартамент на

...
Комисия констатира нарушения в стоманобетонната конструкция на запечатания апартамент на
Коментари Харесай

Нарушена е конструкцията на сградата, в която извършиха незаконен ремонт

Комисия установи нарушавания в стоманобетонната структура на запечатания апартамент на ул. „ Ниш “ в Пловдив. Ремонтът, осъществяван в жилището, е компрометирал здравината за кооперацията, оповестиха от регион „ Централен “.

Припомняме, че до инспекция на инспектори се стигна след серия от сигнали на живеещи в постройката. Те показаха терзание, че новият им комшия прави рискови реконструкции и сезираха Община Пловдив и РДНСК.

На 4 май чиновници на Общината са били позволени до жилището. При направена инспекция е било открито, че ремонтът е бил осъществяван в нарушавания на Закона за устройство на територията. За следното е публикуван констативен акт на притежателя и заповед за неотложно прекъсване на строителната активност, осведоми

Собственикът на жилището е длъжен да наеме за персонална сметка инженер-конструктор, който да направи експертна оценка на вредите и да направи план за реорганизация. Той ще би трябвало да бъде координиран с Община Пловдив и едвам след издаване на позволение от тяхна страна, може още веднъж да се пристъпи към строителни действия в жилището, разясни кметът на региона

Георги Стаменов.

Припомняме, че съседи споделиха, че до момента в който е траел ремонтът, майсторите са къртили трегери и са рязали арматура. Пред комисията обаче притежателят обяснил, че е нямал визия, че наетата от него компания събаря носеща стена. Вместо това мислел, че става дума за тухлена бариера. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР