Комикът Володимир Зеленски, който е начинаещ в политиката, получава най-много

...
Комикът Володимир Зеленски, който е начинаещ в политиката, получава най-много
Коментари Харесай

Комикът Зеленски и президентът Порошенко отиват на втори тур на изборите в Украйна

Комикът Володимир Зеленски, който е новак в политиката, получава най-вече гласове - към 30%, в днешния първи тур на президентските избори в Украйна, сочи екзит пол.

Зеленски и досегашният президент Петро Порошенко, за който са дали своят вот към 17% от гласоподавателите, ще се състезават на втория тур на 21 април. Бившият министър-председател Юлия Тимошенко получава 14% от гласовете, оповестяват международните организации.
Президентски избори в Украйна: 39 претенденти се борят за поста Фаворит е комедийният артист Володимир Зеленски, който е дилетант в политиката
" Днес стартира нов живот без корупция ", съобщи 41-годишният Зеленски в Киев, допълвайки, че работата към момента не е приключена.

" Това е една първа стъпка към велика победа ", сподели Зеленски пред свои последователи в предизборния си щаб.
Известен комедиант е любимецът за президентския пост в Украйна 41-годишният Зеленски изпреварва по известност сегашния президент Петро Порошенко и Юлия Тимошенко
Порошенко съобщи, че изборите са били свободни и дават отговор на интернационалните стандарти. Той дефинира второто си място като " сложен урок ".

" Убедени сме, че резултатите от екзит половете, които демонстрират Петро Порошенко на втори тур на изборите, не подхождат на действителността. Това са манипулативни, поръчкови екзит полове, каквато поръчкова социология беше оповестена и преди изборите ", сподели от своя страна Юлия Тимошенко.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР