Комикът Дейв Шапел беше нападнат по време на представление в

...
Комикът Дейв Шапел беше нападнат по време на представление в
Коментари Харесай

Нападнаха комика Дейв Шапел по време на шоу

Комикът Дейв Шапел беше атакуван по време на зрелище в амфитеатъра "Холивуд боул " в Лос Анджелис , съобщи Асошиейтед прес.

Инцидентът стана във вторник вечерта, а артистът не е потърпевш .

Охранителите са хванали и обезвредили нападателя, а Шапел траял с шоуто си. Мъжът е бил отведен с кола за спешна помощ от амфитеатъра.

Dave Chappelle just got attacked on stage? Where was security?!
— MR. PRIMETIMETALK (@primetimetalktv)
Нападателят е носел подправен револвер, в който обаче било сложено същинско острие - нож , заяви телевизионният канал Ен Би Си нюз, като цитира полицията в Лос Анджелис. Оттам обаче не разпространиха публично известие за арест на мъжа, направил офанзивата, нито пък дадоха отговор на питане за детайлности, отправено от Асошиейтед прес.

Дейв Шапел се изявявал в стенд-ъп шоуто си в амфитеатъра в границите на фестивала "Нетфликс е смешка ", когато мъжът се качил на сцената и го нападнал.

Актьорът Джейми Фокс се намирал наоколо до сцената и Шапел му благодарил, че е реагирал при офанзивата. Крис Рок също е бил измежду присъстващите и на смешка попитал дали нападателят не е Уил Смит.

Just came out of the Hollywood Bowl where a man charged and tackled Dave Chapelle on stage and got his ass kicked by at least 10 people.

LAPD and LAFD are now loading him into an ambulance
— Brianna Sacks (@bri_sacks)
Инцидентът е станал, до момента в който Шапел приключвал с шоуто си, в което говорел за това по какъв начин комиците би трябвало да се тревожат повече за персоналната си сигурност след тазгодишната гала за връчването на премиите "Оскар ". Тогава артистът Уил Смит се качи на сцената и шамароса Крис Рок онлайн по малкия екран, откакто той си разреши неуместна смешка с заболяването на брачната половинка му.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР