Коментирайки темата за G точката, в офиса се шегуваме, че

...
Коментирайки темата за G точката, в офиса се шегуваме, че
Коментари Харесай

G точката, намирането, стимулацията й и всичко, което трябва да знаем за нея

Коментирайки тематиката за G точката, в офиса се майтапим, че е като извънземните - всички знаят, че съществува, само че никой не я е виждал. В случая не приказваме толкоз за действително виждане, що се касае за търсене и намиране, а познанието какво и по какъв начин да вършим с нея се оказва върховен пилотаж в леглото.

Какво е G точка

Научната истина е, че това не е закрепена точка в женското тяло, която се намира на едно и също място. Все отново, тя е ситуирана във вътрешната част на женското влагалище, в горната част на предната му стена, по продължение на уретрата.

В най-честите случаи е на дълбочина сред пет и осем сантиметра. Определя се като обособена ерогенна зона, какъвто е и клиторът.

Как работи

Всичко се свежда до нервни окончания. Когато една област от тялото е наситена с тях, тя ни доставя мощни, да не кажем разтърсващи преживявания. Повишената сензитивност на G точката учените свързват с едновременното стимулиране на вътрешния клитор, уретрата и така наречен женска простата.

G точката и оргазмът

Когато дамата доближи до край посредством стимулиране на G точката, този край може да се дефинира като композиция от клиторен и вагинален оргазъм. Въпреки това (или точно поради това) този свършек на половия акт се разграничава от всеки различен.

Причината е, че огромна роля в него играят мускулите на тазовото дъно. Това обаче не значи, че постоянно, на 100%, стимулацията на G точката ще докара до оргазъм.

Как и къде да я намерим

Един от въпросите, чиито отговор искрено затруднява мъжете. И никой не споделя, че в действителност е лесна работа. Трябва си доста процедура и отборна игра.

Най-лесната техника е дамата да лежи по тил, а нейният сътрудник да употребява два пръста, които да прокара на към пет сантиметра във вътрешността във влагалището, като че ли се пробва да допре корема от вътрешната му страна. Пръстите би трябвало да са леко присвити нагоре.

G точката има по-различна текстура от останалите тъкани. Тя е е по-твърда, по-издадена и в действителност не е толкоз мъчно да бъде различена. По време на възбуденост набъбва и се усеща по-ясно. Дамската реакция също е сладкодумен симптом, че е ударен джакпотът.

Намерихме я! И в този момент какво

Тъй като е мощно наситена с нерви окончания, G точката изисква доста деликатно отношение. В някои случаи стимулирането води до интензивно чувство за предпочитание за уриниране. Не бива да се оказва огромен напън, придвижванията са нежни и не доста бързи.

До оргазъм през G точката може да се стигне както единствено с пръсти (което желае мурафет и вярна подготовка на дамата), както и по време на истински сексуален акт, в случай че са определени верните пози, написа Ask Men.

Правилните пози

Обратна ездачка - преимуществото й е, че дамата може да контролира ъгъла на навлизане. Затова стимулацията на G точката е доста по-възможна, когато тя е от горната страна.

Кучешката - и тя, както и всички пози, при които тялото на дамата е повдигнато, са подобаващи. За задачата е най-лесно да се употребяват възглавници, с които се повдига позицията на таза. Плиткото навлизане също е причина за стимулация на G точката.

Лъжички - тази на пръв взор безгрижна поза може да сътвори чудеса. Важното е тялото да е отпуснато и да се уцели точният ъгъл на навлизане. /lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР