Коментарът е препубликуван от В момента в най-непосредствния за изпълнение

...
Коментарът е препубликуван от В момента в най-непосредствния за изпълнение
Коментари Харесай

Тринайсет истински въпроса към настоящия/бъдещ управител на БНБ

Коментарът е препубликуван от

В момента в най-непосредствния за осъществяване дневен ред на Народното събрание е промяната на шефовете на три от регулаторите ни - Българска народна банка, НЗОК и Сметната палата. За един от тях съвсем несъмнено е, че името е известно - Димитър Радев, актуалният и евентуално предстоящ гуверньор на Българска народна банка. До тази изясненост се стигна, откакто от " Продължаваме промяната " - " Демократична България " (ПП-ДБ) оповестиха, че след диалог с него, от който останали удовлетворени, ще го поддържат.

Бившият народен представител и някогашен зам. финансов министър Георги Кадиев обаче се усъмнява в състоятелността на диалога сред ПП-ДБ и Радев. Във фейсбук профила си финансистът разгласява 13 въпроса към шефа на централната ни банка:

 Видео онлайн: Изслушване на претендентите за шеф на Българска народна банка Видео онлайн: Изслушване на претендентите за шеф на Българска народна банка

Парламентарната група на ПП-ДБ се срещнала с шефа на Българска народна банка Димитър Радев и му задала безумни въпроси от вида на " може ли да сложим на еврото облика на св. Иван Рилски с християнски кръст? " После решили, че " гледат в една посока " и ще го поддържат.

Ето част от същинските въпроси, които трябваше да му зададат:
Това е дребна част от същинските въпроси към Радев. Вие допишете вашите.

Рубриката “Анализи ” показва разнообразни гледни точки, не е наложително изразените отзиви да съответстват с публицистичната позиция на “Дневник ”.
Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР