Коментар на Стефан Марков, предприемач и бизнесмен, бивш общински съветник

...
Коментар на Стефан Марков, предприемач и бизнесмен, бивш общински съветник
Коментари Харесай

Стефан Марков: Хвърлиха отново София в политическата криза

Коментар на Стефан Марков, бизнесмен и предприемач, някогашен общински консултант и ръководител на комисията по финанси и бюджет в столицата от гражданската квота на ГЕРБ-, във връзка оспореното от страна на регионалната шефка Вяра Тодева избиране на съставите и ръководителите на комисиите в СОС. Това на процедура блокира активността на съвета за неопределен срок, а той едвам проработи предходната седмица.

Областният шеф на София от ПП-ДБ върна решението на СОС за състава на комисиите под напън от страна на “Промяната ”. ПП-ДБ-СС хвърлиха още веднъж София в политическата рецесия, с цел да си уредят повече постове и пари.

Скандално и безочливо политическо решение и интервенция в работата на Съвета.

След като 3 месеца нямаше ръководител и работещи комисии, а преписките на жители и бизнес са към този момент стотици, от ПП-ДБ взеха решение още веднъж да пернат ръчната спирачка на работата на СОС. Напук - като ядосани момиченца, тъй като не е станало на тяхното.

Областният шеф следва да връща решения по правомерност, а не по политическо предписание.

След като не стана със бойкот на съвещанието, което сами свикаха “спасителите ” упорстваха за непрекъснати почивки, гасиха лампи, а най-после опряха и до регионалния шеф на София. Всеки приблизително осведомен с действието на СОС знае какво следва: Прегласуване и влизане в действие на решението. В резултат на глезотиите на “управляващите ” София ще изостава с още най-малко 2 седмици. След над 160 дни безвремие.

Терзиев и компания съветници несъмнено са горди от този " талантлив " ход против Съвета, избрал техния ръководител с забавен прякор, който към този момент няма да разясня...

 

Заглавието е на редактора

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР