коментар на Илиана БеновскаКанал 3Виж кой говори е комедия отпреди

...
коментар на Илиана БеновскаКанал 3Виж кой говори е комедия отпреди
Коментари Харесай

Беновска: Г-н Доган, какъв е анализът, който ще ни съобщите на 20 декември?

коментар на Илиана Беновска

Канал 3

" Виж кой приказва " е комедия отпреди 29 години. Сюжетът и актьорът-звезда Джон Траволта нямат нищо общо със протичащото се говорене преди Коледа, в което говорещите потапят същинските проблеми в България.

Хвърлям емблематичното заглавие, обаче, да ни послужи за избавителен пояс, с цел да не се удавим в разноговоренето. Главните оратори в страната Бойко Борисов и Румен Радев загрижено се пробват да ни обяснят света, в който живеем. Премиерът Борисов ни акцентира какъв брой добре живеем. Президентът Радев, пък, се пробва да го надговори какъв брой сме зле.

Историята ще отсъди кой от двамата генерали е хванал правилния звук в това " надпяване " в контрапункт.

И, напълно в унисон с тотално падналите публични задръжки, по неизвестно какъв аршин, на подиума на говорещите възвиси растеж и президентшата Десислава.



След нейното осъществяване е ред Коко Каменаров да даде по Българска национална телевизия думата и на Бъфи, женското куче-овчарка, която Борисов подари на президента Путин.

Е, господин Доган, всички са напрегнати на чуят и Вашето обичайно говорене по Коледа… Какъв е анализът, който ще ни съобщите на 20 декември?

Аз съм Беновска. И запитвам.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР