Комедийният формат Пощенска кутия за приказки ще събере на варненска

...
Комедийният формат Пощенска кутия за приказки ще събере на варненска
Коментари Харесай

Форматът Пощенска кутия за приказки гостува във Варна

Комедийният формат " Пощенска кутия за приказки " ще събере на варненска сцена известни лица от общественото пространство, научи Moreto.net.

Красимира Хаджииванова, Елисавета Белобрадова, Оля Антонова, Гери Турийска, Камен Алипиев-Кедъра, Любен Дилов и Китодар Тодоров ще показват книгата " Животът от нещата " с създател Красимира Хаджииванова, позната още от уеб страницата " Майко блага! ".

Книгата е " отдадена на едни от най-големите провокации пред живота на актуалния българин - качването и пътуването в рейс 72, взимането на колет от митницата на улица " Веслец ", страховете от ваксини, кемтрейлс и Папата, съжителството с улична котка и по какъв начин да се научим да караме ски, когато сме цялостни идиоти. " Животът от нещата " е алманах с не по-малко от 10 истории, които нямат никаква рекламация да дават отговор на екзистенциални въпроси за произхода и смисъла на живота, и кое е първо - яйцето или протеина на прахуляк. "

Събитието ще се състои на 24 януари в клуб " Хоризонт " с начало в 20:00 ч., като то не е уместно за лица под 18-годишна възраст. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР