Комедийният филм Балонът с участието на Мария Бакалова ще направи

...
Комедийният филм Балонът с участието на Мария Бакалова ще направи
Коментари Харесай

Балонът с Мария Бакалова с премиера на 1 април

Комедийният филм " Балонът " с присъединяване на Мария Бакалова ще направи международната си премиера точно на Деня на шегата. Заглавието, режисирано от Джъд Апатау ще доближи до феновете с помощта на стрийминг платформата " Нетфликс ".

По-малко от месец преди появяването на " Балонът " на бял свят, излезе и филмовият откъс на продукцията. " Дообре. Това не е смешка (но е комедия). Режисиран от Джъд Апатау, новият ни филм " Балонът " идва на 1 април. Беше фантазия да работя с подобен комедиен мастър и всички тези невероятни артисти ", съобщи първата българска актриса с номинация за " Оскар " Мария Бакалова.

От промоционалното видео излиза наяве, че звездата от " Борат 2 " ще влезе в облика на чиновник на хотел. Освен Бакалова пред камерата застават още Педро Паскал, Карън Гилън, Лесли Ман, Дейвид Духовни и други Специално присъединяване има и Бенедикт Къмбърбач. Сюжетът на продукцията наблюдава група от артисти и актриси, които са заседнали в така наречен " балон " в хотел поради международната пандемия от ковид до момента в който в това време се пробват да довършат фотосите на високобюджетна продукция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР