Комедийната звезда Лий Мак най-накрая разкри защо риалити шоуто Freeze

...
Комедийната звезда Лий Мак най-накрая разкри защо риалити шоуто Freeze
Коментари Харесай

Лий Мак най-накрая разкри защо шефовете на BBC избраха да спрат „скучното“ шоу на Холи Уилоуби

Комедийната звезда Лий Мак най-сетне разкри за какво риалити шоуто Freeze the Fear, което той водеше дружно с Холи Уилоуби, беше прекъснато от шефовете на BBC.

Шоуто, което наблюдава голям брой звезди, в това число спортната водеща Габи Логан, рапърът Професор Грийн и някогашната звезда на Манчестър Юнайтед Патрис Евра, ги видя приключени в редица провокации при минусови температури. И това трябваше да ги изпита както душевен, по този начин и физически. В сериала взе участие и звездата от Strictly Come Dancing Даян Бъсуел.

Въпреки че по това време шефовете допускаха, че форматът ще бъде шлагер измежду феновете, сходно на Celebrity SAS, рейтингът не отразява техните упования. И в този момент най-сетне, 55-годишният Лий разкри повода за какво. Комикът призна: „ Знаменитостите в студена вода не направиха толкоз вълнуваща телевизия, колкото си мислеха [продуцентите на BBC]. “ Въпреки че си партнира с някогашната звезда на „ Тази заран “ Холи, не се е говорило за различен сериал в развой на подго...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР