Комбинация от пчелен мед и канела?? Още едно от чудесата

...
Комбинация от пчелен мед и канела?? Още едно от чудесата
Коментари Харесай

Комбинацията от пчелен мед и канела е решението на вашите здравословни проблеми

Комбинация от пчелен мед и канела?? Още едно от чудесата на „ естествената медицина “! Знаете какъв брой е потребен „ същинският “ пчелен мед – взет напряко от кошерите, без каквито и да е примесни съставки! Чували сте „ яжте постоянно мед и ще бъдете постоянно здрави и бодри “! Оказва се, че това е доста близо до истината! Но знаете ли, че канелата, като се изключи че е ароматна фалшификация има и лечебни свойства? Например, половин пакетче канела в кофичка кисело мляко намалява кръвното налягане! Особено дейно работи обаче канелата в композиция с пчелния мед!

Просто си направете паста от мед и канела в съразмерност почти 2:1 и я консумирайте всекидневно по 1 – 2 лъжички или намазана върху пълнозърнести филийки самун. Това работи освен профилактично, само че и оздравително във връзка с дългия лист от сърдечно-съдови болести! Ако 3 с.л. от тази „ паста “ разтворите в 200 мл гореща вода, то постоянното пиянство на получената напитка работи благотворно при артритни болести, а и при някои форми на рак! Малко по-различна композиция от мед и канела в отношение 3:2 с.л., разтворени в чаша гореща вода, ще ви оказват помощ да снижите видимо „ неприятния “ холестерол в кръвта, в случай, че пиете постоянно от напитката! Ако увеличите наличието на канелата за сметка на пчелния мед, тъй че се получи съответствие 2:1 с.л., разтворени в 250 мл хладка вода, то продължителното ежедневно пиянство на такова количество ще докара до очистване на инфекции в жлъчния ви мехур. Комбинация мед и канела в отношение 1.5:1 работи благотворно при стомашно-чревни разстройства, а и укрепва имунната система – по този начин вирусните и бактериални инфекции ще правят отстъпка обратно! Конкретно, в случай че се чувствате настинали, приемайте три дни поредно по 3 с.л. мед, примесени с четвърт с.л. канела и настинката ще бъде забравена!

Странно, само че факт – може да отслабнете в случай че заран пиете на гладно чаша преварена вода, в която сте разтворили към по 1 с.л. мед и канела! Накрая, разтварянето в гореща вода на примес от мед и канела и жабуркането на устната празнина би запазило пресен мирис през целия ден! Както виждате, комбинациите от пчелен мед и канела имат повсеместен темперамент във връзка с здравословните проблеми, с които се сблъсквате всекидневно! Не се колебайте да изпълнявате съзнателно препоръчаните предписания!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР