Командващият Военноморските сили на Германия вицеадмирал Кай-Ахим Шьонбах заяви, че

...
Командващият Военноморските сили на Германия вицеадмирал Кай-Ахим Шьонбах заяви, че
Коментари Харесай

Командващият ВМС на Германия прогнозира континентална война в следващите 10-20 г.

Командващият Военноморските сили на Германия вицеадмирал Кай-Ахим Шьонбах съобщи, че идната континентална война може да бъде в околните десетилетия, заяви РИА Новости.

" Смятам, че континентална война може да има, само че не в околните две-три години, а в идващите 10-20 години ", сподели Шьонбах по време на конференция на индийския институт на отбранителните проучвания Манохар Паррикар.

Според него двустранното партньорство: " нищо не значи " . Страните би трябвало да основават " доста тесни съюзи ", добави Шьонбах.
 НАТО: Искането на Русия към България и Румъния е недопустимо
НАТО: Искането на Русия към България и Румъния е недопустимо

Исканията на Русия ще разделят членовете на НАТО на първи и втори клас, което ние не можем да приемем

Думите му са в миг, когато напрежението сред Запада и Русия се усилва. Вчера, 21 януари 2022 година от от България и от Румъния. В отговор на това искане депутатите от ГЕРБ желаеха премиера Кирил Петков, военния министър Стефан Янев и външния министър Теодора Генчовска, както и да бъде свикано съвещание на ).

прикани Христо Иванов от Демократична България. да уважавайте избора на България и Конституцията ни.

Президентът Румен Радев съобщи, че от който и да било. От министерството на защитата обявиха, че, която сама взема решение по какъв начин да дефинира и осъществя своята вътрешна и външна политика. От нашето Външно министерство увериха, че на НАТО са територии на Алианса. Въоръжените сили на страните членки са и въоръжени сили на НАТО.

От испанското държавно управление . Същото известие - за изпраща не на .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР